ELAÇMAZ ORTAOKULU

Vizyon: OKUYAN ARAŞTIRAN KENDİNE GÜVENEN VATANINI VE MİLLETİNİ SEVEN HİZMET ETMEYİ AMAÇLAYAN BİREYLER YETİŞTİREN HALK İLE KAYNAŞMIŞ BİR EĞİTİM KURUMU OLMAKTIR.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZE EN İYİ VE YARARLI EĞİTİMİ SAĞLAMAKTIR.

Başarılar: Kurumumuz 2017 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından verilen ‘’Beyaz Bayrak’’ sahibi olup, temiz okul sertifikası almıştır. Kurumumuz 2019 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Beslenme Dostu Okul programına katılmış olup, Beslenme Dostu Okul sertifikası almıştır. Okulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ilçe bilgi yarışması 1. olmuştur.

Saatler: BAŞLAMA: 08:30 BİTİŞ: 15:25
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 6 - Lojman 2014 yapımıdır, 1+1 şeklinde yapılmış kalorifer ile ısınan 6 daire bulunmaktadır. Hali hazırda bulunan 6 dairede şu an öğretmenlerimize resmî olarak tahsis edilmiştir. Yeni gelecek bekar öğretmenler bu dairelere ev arkadaşı olarak yerleştirilir. Yıllık öğretmen kapasitemiz 15 olduğundan dolayı evli olan öğretmenlerimize daire tahsis edilemez. Eşya durumu ise kalınacak daire belli olduktan sonra dairede kalınan diğer öğretmenler ile ayarlanır.
Servis Bilgisi: Servisimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Tubitak 4006 Bilim Fuarı düzenlenmiştir. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Tubitak 4006 Bilim Fuarı düzenlenmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Tubitak 4006 Bilim Fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://elacmazortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ELAÇMAZ MAHALLESİ / GÜRPINAR VAN

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Okulumuz Van Gürpınar ilçesinin Elaçmaz Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - ELAÇMAZ MAHALLESİ / GÜRPINAR VAN

Ulaşım Köyümüz Gürpınar ilçesinde ki en uzak köydür. Özalp ilçesine yakın olduğumuzdan dolayı van merkeze gidiş gelişleri Özalp ilçesi üzerinden sağlamaktayız. Özalp ilçesine olan uzaklığımız 24 km’dir. İlçeye ulaşım köy servisi ve ya özel taksiler ile sağlanmaktadır. Köy servisi sabah köyden çıkar ve akşam üstü geri döner ara saatlerde gidiş gelişlerde özel taksiler tarafından sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 84, il merkezine 94 km uzaklıktadır.